vinjetti

Lämpimästi tervetuloa valmennusten pariin! Verkkovalmennukset ovat tukena elämänmuutoksessa, yksilöllinen valmennus on juuri sinulle mietittyä. Valmennuksen aihe voi olla mielen hyvinvointi, suunta kohti omia arvoja, stressin hallinta, tietoinen läsnäolo arjessa tai taloudellinen hyvinvointi osana onnellisempaa elämää.

Vignette lamp

Valmennus

Olen Maarit ja toiminut valmentajana ja kouluttajana Suomessa ja ulkomailla jo yli 10 vuoden ajan. Valmentava työskentely voi olla ajankohtaista kun olet muutoksen edessä, elämänvaiheessa jossa kaipaat tavoitteellista työskentelyä oman suunnan löytämiseksi. 

Työnohjaus
Yksilöiden ja ryhmien työnohjaus tähtää omien vahvuuksien löytämiseen ja työssä kehittymiseen. Työnohjaus voi olla myös terveydenhuollon asiakastyössä työn tukena.

Kognitiivisessa käyttäytymisterapiassa (videovälitteinen tai kasvokkain) painottuvat hyväksymis- ja omistautumis-menetelmät, joihin kuuluvat myös arvotyöskentely ja tietoisen läsnäolon harjoittelu. Näistä menetelmistä on julkaistu jo yli 200 vertailevaa tutkimusta ja ne ovat osoittautuneet toimiviksi monella elämän alueella. Yksityisvastaanotto toimii Helsingissä, Hakaniemessä ja Ruoholahdessa.

Maarit

Tilaa uutiskirje hyvinvoinnista, taloudesta ja hyvästä elämästä