vinjetti

Tule keskustelemaan haastavassa tai muuttuvassa elämäntilanteessa kun tavoitteenasi on oman hyvinvoinnin vahvistaminen.  Käytämme tutkittuja ja kehittyviä menetelmiä, jotta saisit parhaan mahdollisen palvelun.

Vignette lamp

Sinulle

Valmennus, psykologinen konsultointi
Valmentava työskentely voi olla ajankohtaista kun olet muutoksen edessä, elämänvaiheessa jossa kaipaat tavoitteellista työskentelyä oman suunnan löytämiseksi. Saatat olla vaihtamassa työpaikkaa tai haluat vahvistaa hyvinvointiasi elämänmuutosten kautta. Työskentely voi tapahtua kasvoikkain tai videovälitteisesti.  

Työnohjaus
Yksilöiden ja ryhmien työnohjaus tähtää omien vahvuuksien löytämiseen ja työssä kehittymiseen. Työnohjaus voi olla myös terveydenhuollon asiakastyössä työn tukena.

Psykoterapia 
Tarjoamme kognitiivista käyttäytymisterapiaa, jossa painottuvat hyväksymis- ja omistautumis-menetelmät, joihin kuuluvat myös arvotyöskentely ja tietoisen läsnäolon harjoittelu. Näistä menetelmistä on julkaistu jo yli 200 vertailevaa tutkimusta ja ne ovat osoittautuneet toimiviksi monella elämän alueella. Tällä hetkellä on mahdollista aloittaa ainoastaan videovälitteisessä psykoterapiassa.

Videovälitteinen psykoterapia

Psykoterapiaa on mahdollista saada myös videovälitteisenä, olipa kyseessä sitten lyhyt tai pitkäkestoinen terapia. Videovälitteinen psykoterapia on tutkitusti yhtä vaikuttavaa kuin kasvokkain tapahtuva terapia, vaikkakaan se ei sovellu kaikkiin tilanteisiin.

Yksityisvastaanotto toimii Helsingissä, Hakaniemessä (Hämeenkatu 3) KKT-keskus Arvossa.

Ota yhteyttä